Sadla upp – Dags att vinna på hästar!

Om du, likt många andra, är intresserad av hästar men inte riktigt har möjligheten att vara på plats när de stora loppen genomförs så kan det vara lite surt att känna sig utlämnad. Vad man istället kan göra är att man spelar på hästar fast i form av online spel. Det är exakt vad Derby Dollars Slot från Real Time Gaming tillåter dig att göra.

Tänk tanken att medan du tävlar för att vinna de stora priserna så måste du kämpa mot Jockeys och ägare i ett derby för att visa vem som bestämmer. Vad som även gör att Derby Dollars är så tilltalande är att det minsta du behöver betala för att vara med är 0.01 mynt men om du vill leka med de stora grabbarna kan du sträcka dig uppemot 5.0 mynt.

Hur spelar jag Derby Dollars?

Att spela på hästar har aldrig varit enklare än när du spelar på Derby Dollars. Denna spelautomaten har som många andra en spelplan på fem hjul på tre rader. Som tidigare nämnt så bestämmer du själv hur mycket du vill spela för per snurr och även på hur många vinstlinjer du vill spela på. Maximalt antal vinstlinjer du kan välja på är 20 stycken, vilket är ganska så standard när det kommer till dessa typer av spelautomater. Det krävs inte mycket mer än så, så när du bestämt dig för hur mycket du vill satsa så är det bara att antingen manuellt snurra dina hjul eller välja att köra på autospinfunktionen.

Självklart finns det många spel som inkluderar någon form av bonusrunda eller free spins. Tyvärr har inte Real Time Gaming inkluderat någon bonusrunda i Derby Dollars, men de har varit snälla nog att inkludera en annan typ av bonus: Progressiv Jackpot.

Derby dollars slot

Free Spins och Progressiv Jackpot

Free spins har länge varit något som anses som standard när det kommer till spelautomater. Det som varierar mellan dem är hur de presenteras eller hur spelet agerar när du utlöser denna typen av bonus. I Derby Dollars så får du en bestämd mängd free spins beroende på hur många mynt du får på dina hjul. Denna bestämda mängd av free spins är antingen 5, 10, 15 eller 25 och triggas när du får 2, 3, 4 eller 5 mynt på dina hjul. Självklart finns det chans att vinna mer free spins under själva rundorna, vilket är välkommet.

Den stora trumman slås på när det kommer till den progressiva jackpotten. Med detta menas att pengar som folk satsar på spelet går automatiskt in i en jackpott som sedan kan ges ut till de som spelar, om de har turen på sin sida. Denna funktionen ser vi inte så ofta men är alltid ett välkommet tillägg.

Finns betydligt roligare spel ute på marknaden

Om man ska summera vad Real Time Gaming ger oss med Derby Dollars så landar vi på ett stillsamt ”mjäe”. Själva bakgrunden och ikonerna är ganska självklara när det kommer till vilket tema vi spelar på, men mer än så ger det oss inte. Free spins är alltid välkommet och de är relativt generösa med dem, men att inte ha en bonusrunda ger en bitter eftersmak. Att ha en progressiv jackpott är dock väldigt välkommet, men den är relativt liten. Vill man spela för att vinna de stora vinsterna på en progressiv jackpott så rekommenderar vi NetEnts stora succé Mega Fortune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *